Victimă a violenței domestice, la procesul concubinului care a bătut-o până i-a rupt splina: „Să fie iertat”

Un tânăr de 25 de ani, trimis în judecată pentru vătămare corporală după ce și-a bătut concubina până i-a rupt splina, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare. La proces, victima a cerut ca bărbatul „să fie iertat”.

Curtea de Apel Suceava a pronunțat recent sentința finală într-un dosar de vătămare corporală în care a fost trimis în judecată un tânăr de 25 de ani acuzat că și-a bătut cu sălbăticie concubina, pe fondul consumului de alcool și geloziei.

Agresiunea a avut loc în seara zilei de 14 noiembrie. Pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-a reproșat concubinei sale că „în perioada în care a fost plecat la muncă în Spania, aceasta a avut relaţii intime cu alţi bărbaţi şi că a cheltuit nejustificat sumele de bani pe care i le-a trimis”.

Femeia, însărcinată în 20 de săptămâni, a fost bătută cu sălbăticie timp de 30 de minute. Tânăra a fost lovită pe spate și în zona abdominală, fiind izbită de pereți.

„Agresiunea a durat aproximativ 30 de minute, iar la un moment dat persoana vătămată a ieşit în curtea locuinţei solicitând ajutor, implorându-l pe inculpat să nu o mai lovească. Văzând starea generală de rău a victimei, inculpatul a solicitat prin serviciul de urgenţă SNUAU 112 un echipaj de ambulanţă pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale concubinei sale”, se mai arată în rechizitoriu.

Femeia a fost dusă de urgență la spital, unde a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale, având splina ruptă.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*