Avocatul Ciprian Ardelean, de vorbă cu liceenii de la Gheorghe Pop de Băsești! „Educația juridică este firească în rândul tinerilor”

Zilele trecute, avocatul sătmărean Ciprian Ardelean a avut o întâlnire cu elevii Liceului Gheorghe Pop de Băsești din municipiu.

Timp de mai bine de o oră, s-au dezbătut problemele cu care se confruntă tinerii din ziua de azi, fiind practic o oră de educație juridică. Tinerii au putut afla ce pot atrage asupra lor dacă dețin poze, fotografii, filmări indecente cu și despre colegii lor, care se rezumă în cele din urmă la pornografie infantilă. Problemă care devine tot mai stringentă la nivelul liceelor din toată țara.

În încheiere, s-a lăsat cu promisiunea că reprezentantul Societății Civile de Avocați Huluță-Mureșan-Ardelean va reveni cu drag în rândul liceenilor pentru a dezbate problemele tinerilor, din punct de vedere juridic.

„Întâlnirea a fost una fructuoasă de ambele părți, efectiv m-am simtit ca intre prietenii din liceu. Am retrăit viziunea tânărului aflat la o vârstă rebelă, iar ei au aflat ce consecințe pot avea anumite comportamente privite poate ca firești la această vârstă. Educația juridică este firească”, a spus la final av. Ciprian Ardelean.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*