Procesul „avocatului Casanova”. Juristul care și-a adus iubita în pragul sinuciderii susține că femeile i-au pus gând rău

Irinel Caius Iliescu – juristul care și-a terorizat partenera de viață până a adus-o în pragul sinuciderii – a fost audiat luni, 3 octombrie, la Tribunalul București, în dosarul în care este acuzat de procurori de tentativă de omor și șantaj. Așa cum se întâmplă de regulă în dosarele de violențe în cuplu, Irinel Caius Iliescu a încercat să-l convingă pe judecător că el este victima, iar femeile i-au pus gând rău: fosta iubită, avocata ei și procuroarea de caz.

De drept, Irinel Caius Iliescu este de profesie consilier juridic, dar – de fapt – este un mic țepar: de-a lungul timpului numele lui apare în tot felul de escrocherii, de la căpitan de vas, om de afaceri, politician aspirant al UNPR, apoi așa-zis avocat.

Numele lui Irinel Caius Iliescu nu a devenit unul de notorietate atunci când se dădea drept investitor și a preluat nava „Prinț Constantin” pentru a o transforma într-o ambarcațiune de lux. Nici ulterior, când se dădea căpitan și și-a lăsat vaporul – în esență, o cârciumă plutitoare – în paragină pe malurile Dunării.

Irinel Caius Iliescu a devenit cunoscut opiniei publice drept „Avocatul Casanova” în 2017, atunci când a fost arestat preventiv după de partenera lui de viață s-a aruncat de la etajul 15 al unui bloc dintr-un complex rezidențial.

Cum femeia a supraviețuit tentativei de sinucidere, căderea fiindu-i atenuată de o copertină de la etajul 5, anchetatorii au aflat – imediat ce acesta și-a revenit din comă – că Irinel Caius Iliescu o teroriza de luni întregi: i-a luat mașina, casa, o bătea și n-o lăsa să comunice cu nimeni din exterior.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*