De la păcănele în instanță. Reprezentat de av. Ciprian Ardelean, omul și-a recuperat banii

O nouă hotărâre de referință obținută de avocatul sătmărean Ciprian Ardelean, de la Societatea Civilă de Avocați Huluță, Mureșan și Ardelean. Un client, care a câștigat 26.000 de lei la jocuri de noroc nu și-a primit banii de la societatea reclamată, pe care a acționat-o în judecată și a câștigat pe civil. Iar acum societatea este obligată să-i achite suma respectivă.

Judecătoria Negrești Oaș emite hotărârea într-un caz de câștig la jocuri de noroc

Într-un proces civil recent desfășurat la Judecătoria Negrești Oaș, rezultatul a fost în favoarea reclamantului B.G. în disputa sa cu societatea SC T. G. SRL, având ca obiect pretenții.

Contextul Cazului

Reclamantul a solicitat obligarea pârâtei la plata sumei de 26.400 lei, reprezentând un premiu câștigat la un aparat de joc de tip Slot Machine, în urma căruia pârâta a refuzat să îi achite diferența, invocând presupusa fraudare a aparatului de joc. Procesul a inclus detalii legate de câștigul la jocuri de noroc, responsabilitate contractuală, și interpretarea normelor privind exploatarea jocurilor de noroc.

Desfășurarea Procesului

Procesul s-a desfășurat în mai multe etape, cu dezbateri care au avut loc la termenul din 13.09.2023. Grefierul a prezentat un referat al cauzei, iar instanța a amânat pronunțarea până la 28.09.2023. În această perioadă, au fost luate în considerare concluziile și susținerile ambelor părți.

Hotărârea Instanței

După deliberare, instanța a emis un verdict favorabil pentru reclamant. Hotărârea a constatat că reclamantul a dovedit starea de fapt privind neîndeplinirea obligațiilor contractuale de către pârâtă. Aspectele evidențiate în timpul procesului au inclus o amendă aplicată pârâtei de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, confirmând parțial fapta sesizată de reclamant.

Instanța a admis acțiunea civilă formulată de B.G., obligând SC T.G. SRL să plătească suma de 26.400 lei, reprezentând premiul câștigat la aparatul de joc.

 

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. A câștigat la păcănele, dar a ajuns în instanță! Cu ajutorul Av. Ciprian Ardelean și-a recuperat banii - Dincolo de sport
  2. A obligat în instanță o firmă să-i achite banii câștigați la păcănele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*