Un sătmărean a scăpat de pușcărie după ce și-a vândut iubita cu 1.000 de euro

Bărbatul din Satu Mare trimis în judecată pentru trafic de persoane, conform PresaSM.

Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au adus în fața justiției un bărbat din Satu Mare, acuzat de săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. Sentința a fost pronunțată luni, 3 iulie 2023, și constă într-o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, conform informațiilor oferite de PresaSM.

Potrivit relatărilor furnizate de PresaSM, povestea a luat startul în luna ianuarie 2023, când bărbatul din Satu Mare a recrutat o femeie în Belgia, aducând-o apoi în localitatea Boinești, sub pretextul că va avea grijă de copilul și de părinții săi.

Cu toate acestea, adevăratul său scop era departe de această promisiune: exploatarea sexuală a victimei prin prestarea de servicii sexuale pentru diverse persoane. Pe data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 18:00, bărbatul a decis să-și vândă victima, încasând suma de 5.000 de lei în urma tranzacției. Cumpărătorul, în realitate, era un investigator sub acoperire al DIICOT Satu Mare.

Motivul vânzării a fost pur și simplu lipsa de venituri suficiente pe care inculpatul le obținea. Norocul victimei a fost că polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate au intrat în acțiune, realizând un flagrant împotriva individului și punând capăt acestui act de exploatare inumană.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*