Un român a convins 15 persoane să îi dea 170.000 de euro. Metoda prin care a reușit să obțină mari sume de bani

Un bărbat a fost trimis în judecată pentru înşelăciune, fiind acuzat că a determinat 15 persoane să-i dea bunuri de valoare şi bani, prejudiciul produs depăşind 170.000 de euro.

Bărbatul a fost prins în timp ce se afla cu una dintre persoanele înşelate, iar anchetatorii au stabilit că pe numele său era emis un mandat european de arestare, fiind anterior condamnat tot pentru înşelăciune.

”Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 42 de ani, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune (42 de acte materiale), în urma sesizărilor formulate la data de 4 mai 2020, de către două femei”, a transmis, marţi, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Sursa citată a precizat că, în perioada septembrie 2019 – 5 mai 2020, bărbatul bănuit ar fi indus în eroare 15 persoane vătămate, respectiv 13 femei şi 2 bărbaţi.

”Femeile, cu vârste între 36 şi 45 de ani, ar fi fost abordate prin intermediul unor reţele de socializare, dar şi în mod direct, bărbatul câştigându-le încrederea şi simpatia, prin prezentarea unei situaţii financiare şi sociale apreciabile, reuşind, astfel, să le determine să îi ofere sume importante de bani şi bunuri de valoare”, a transmis sursa citată.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*