Agent de pază de la Spital, lovit intenționat cu mașina. Un tânăr de 25 de ani, reținut pentru tentativă de omor

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, el fiind acuzat că a produs un scandal în curtea Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” Bucureşti, lovind în faţă un agent de pază, iar pe altul izbindu-l cu maşina, proiectându-l la pământ.

Procurorii susţin că luni seară, tânărul şi tatăl său s-au deplasat cu maşina în curtea interioară a Spitalului ‘Sfântul Pantelimon’, au parcat şi apoi au intrat în incinta unităţii medicale, unde au provocat un scandal.

”La data de 8.05.2023, în jurul orei 20,17, inculpatul (un bărbat în vârstă de 25 de ani) şi tatăl acestuia au intrat cu autoturismul în curtea interioară a Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” Bucureşti, au parcat şi au intrat în incinta spitalului, unde au provocat un scandal.

Agenţii de securitate i-au escortat pe cei doi în afara clădirii, împrejurare în care inculpatul l-a lovit cu pumnii în faţă pe unul dintre agenţi. Deşi persoana agresată nu a formulat plângere prealabilă pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, agresiunile exercitate asupra sa au fost săvârşite în loc public, în faţa mai multor persoane cărora le-au fost provocate sentimente de indignare, teamă şi insecuritate, fapta constituind infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*