Un licean traficant și furnizor de droguri la petreceri, a scăpat de închisoare cu executare

Un tânăr de numai 18 ani, elev în clasa a XII-a, a fost timp de câteva luni furnizor important de droguri de risc și mare risc pe piața din zona orașului Brad, județul Hunedoara.

Procurorii DIICOT și polițiștii de la BCCOA au reușit să probeze zeci de fapte de vânzare de droguri către diverse persoane, audiate ca martor. Cannabisul era vândut cu 50 de lei gramul, iar o pastilă de ecstasy era vândută la același preț. Acesta mai vindea un drog denumit ”cristal”, care era prizat, la prețul de 100 de lei gramul.

Tânărul (Horia S.) a fost surprins în octombrie 2021 în apropierea unei școli gimnaziale având asupra sa peste 20 de pliculețe cu cannabis, precum și alte pliculețe cu ecstasy și ”cristal”.

Acesta le-a spus polițiștilor că este consumator de substanţe interzise de foarte mult timp, că era într-un cerc de consumatori încă de pe vremea când se vindeau „legale” la „magazinele de vise”. A completat că a început consumul cu substanţe etnobotanice şi a continuat chiar cu pastile „de tras pe nas”.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*