Un judecător și-a pus capăt zilelor! Motivul gestului său

Judecătorul Gabriel Apostol a decis, ieri, să își pună capăt zilelor într-un mod chinuitor. În ciuda faptului că medicii l-au găsit conștient, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Viața judecătorului Gabriel Apostol era extrem de controversată în ultima vreme. S-a bătut cu polițiștii într-o benzinărie pe Autostradă, apoi și-a bătut soția și copiii, după care a mers la Master Chef unde și-a mai șters din imaginea negativă.

Ieri, însă, bărbatul și-a injectat benzină în vene.

”Pe Gabi Apostol l-am cunoscut în urmă cu câțiva ani când m-a contactat în urma unei poezii pe care o postasem pe FB și își găsise în el ecou. Desigur, ca judecător il știam mai demult, dar atunci am avut cu el pentru prima dată o întâlnire tet-a-tet. Auzisem deja de isprăvile lui de care vuia toată presa și anume de altercația dintr-o benzinărie cu niște polițiști, lucru care m-a mirat peste marginea mirării întrucât îl știam un om cuminte și la locul lui.

Ne-am întâlnit la vechea Ceainărie din Pitești, moment in care am realizat că este foarte agitat. Sau, mai degrabă, surescitat.

Mi-a povestit, cu această ocazie, că problemele lui se trag în mod special din copilărie întrucât a avut un tată extrem de autoritar care, printre altele, nu l-a lăsat să urmeze cariera pe care și-o dorea. Printre altele mi-a spus că ar fi vrut să urmeze o carieră de șahist, în adolescență obținând chiar o remiză la un simultan susținut de Elisabeta Polihoniadre. Și că justiția este a doua nenorocire care s-a abătut asupra lui.

Știam, pe de altă parte, că avea mari probleme cu unul dintre copii, fiind pus in situația de a se deplasa aproape zilnic la București pentru probleme medicale, context in care a avut loc și scandalul de care am pomenit mai sus.

M-am mai întâlnit în câteva rânduri cu el, apoi l-am văzut făcându-și apariția într-un concurs de Master Chef.

Pus în situația de a fi exclus din magistratură, colegii au adunat semnături în sprijinul lui arătând că în realitate este un judecător și un coleg cât se poate de capabil, dar pe care problemele au început să-l strivească sub greutatea lor.

Din fericire, cei responsabili au înțeles acest lucru, motiv pentru care s-a ales doar cu o suspendare de câteva luni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*