Un fost consiler pierde ultima șansă de a scăpa din închisoare. Rămâne cu pedeapsa de 8 ani pentru o șpagă de 1,4 milioane de

Robert Grigorescu – consilierul fostului edil Andrei Chiliman la Sectorul 1 – rămâne în pușcărie pentru a executa condamnarea de 8 ani pentru o mită de 1,4 milioane de lei.

Curtea de Apel București a respins miercuri, 25 ianuarie, atât cererea de suspendare a executării pedepsei formulată de fostul consilier șpăgar al lui Chiliman, cât și contestația în anulare făcută împotriva deciziei definitive.

Robert Grigorescu a pierdut, în acest mod, ultima cale extraordinară de atac prin care ar fi putut să obțină anularea condamnării, iar de acum are calea deschisă pentru CEDO.

Pe data de 15.11.2022 judecătorii i-au respins, definitiv, o contestație la executare, iar pe data de 10.11.2022 i-au respins o cerere de revizuire.

A treia lovitură pentru Robert Grigorescu a venit miercuri, 25 ianuarie, când Curtea de Apel București a hotărât să îi respingă și contestația în anulare, făcută imediat după ce Curtea Constituțională a decis, anul trecut, că România nu a avut legislație cu privire la întreruperea prescripţiei în perioada 2018-2022.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*