Un curier din Satu Mare s-a trezit fără telefon în timpul serviciului. Tâlharul s-a făcut nevăzut

Un incident nefericit a avut loc în Satu Mare, unde un curier a fost lăsat fără telefonul mobil în timp ce se afla în plină desfășurare a activității de livrare a coletelor. Hoțul a acționat cu mare îndemânare, profita de ocazie și a reușit să fure un prețios iPhone în valoare de peste 3.000 de lei.

Potrivit informațiilor furnizate de PortalSM, curierul a parcat autoutilitara firmei în fața unei locuințe din județul Satu Mare pentru a efectua o livrare. Din nefericire, nu a reușit să asigure portierele mașinii. În timp ce curierul căuta coletul în autoutilitară, un autoturism s-a oprit lângă vehiculul său. Un individ a coborât grabnic din mașină și a aruncat o privire rapidă în jur înainte de a deschide ușa autoutilitarei și a sustras un iPhone. Ulterior, hoțul s-a făcut nevăzut în aceeași grabă.

Când curierul s-a întors la autoutilitară, a constatat cu surprindere că telefonul său lipsea. În ciuda vitezei cu care hoțul a acționat, norocul a fost de partea polițiștilor, deoarece câțiva martori au observat întreaga scenă. Astfel, cu ajutorul informațiilor furnizate de acești martori, poliția a reușit să recupereze telefonul furat.

Hoțul, un individ cu numeroase antecedente penale, se află în prezent închis în Penitenciarul Satu Mare. El a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt calificat, urmând să răspundă în fața legii pentru acțiunile sale regretabile.

Sursa: PortalSM

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*