Femeie băută bine, a făcut scandal acasă, la Satu Mare. Judecătorii au emis ordin de protecție

Într-un incident recent din Satu Mare, o femeie a primit interdicție temporară de a se apropia de soțul său și de cei doi copii, în urma unui eveniment în care a fost implicată în stare avansată de ebrietate și după ce aceasta a făcut un scandal. Situația a dus la nevoia soțului de a apela Serviciul Unic de Urgență 112 pentru a solicita asistența Poliției.

Potrivit informațiilor furnizate de PresaSM, în data de 25 iulie 2023, femeia în cauză se afla într-o stare avansată de ebrietate și a provocat un incident la domiciliu. Polițiștii au fost chemați la fața locului în urma unui apel la numărul de urgență 112, iar în urma intervenției lor, a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Se pare că această femeie, sub influența repetată și excesivă a alcoolului, a manifestat comportament violent față de soțul său și cei doi copii minori, creând o stare de teamă cu privire la integritatea lor fizică și psihică. Având în vedere aceste circumstanțe, a fost solicitată evacuarea temporară a femeii din locuință de către soț.

Chiar dacă polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu valabil în perioada 26 iulie 2023, ora 14:30, până la 31 iulie 2023, ora 14:30, soțul a decis să nu solicite prelungirea acestui ordin prin intermediul instanței pentru o perioadă mai îndelungată.

Sursa: PresaSM

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*