Sătmărean agresat cu o solniță într-un restaurant! Agresorul judecat, a plătit despăgubiri

În Satu Mare, un bărbat a fost agresat cu o solniță în zona capului în timp ce se afla la o masă într-un restaurant din oraș, împreună cu logodnica sa. Agresorul a fost sancționat cu o amendă penală și a fost obligat să plătească despăgubiri morale în valoare de 1.500 de euro, la doi ani după incident.

Conform informațiilor furnizate de PortalSM, evenimentul a avut loc la data de 30 iunie 2020, în jurul orei 11 dimineața, când bărbatul și logodnica sa se aflau la terasa unui restaurant. O altă persoană, un bărbat de 31 de ani pe care bărbatul agresat îl cunoștea, a început să discute cu ei, moment care ulterior a escaladat într-o ceartă. În urma discuțiilor tensionate, agresorul l-a lovit pe bărbatul logodnic de mai multe ori în cap cu solnița de pe masă. Drept urmare a loviturilor primite, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale timp de 8-9 zile.

Evenimentul a generat o plângere la poliție, iar în timpul audierilor, cele două părți implicate au prezentat versiuni diferite cu privire la cum s-a desfășurat conflictul.

Persoana agresată a relatat că a mers la restaurant împreună cu soția sa, care era însărcinată în patru luni și jumătate. După ce s-au așezat la masă și au făcut comanda, agresorul a intrat în restaurant și s-a așezat la o masă din spatele soției sale. Acesta a început să înjure și să amenințe, adresând cuvinte jignitoare. Îngrijorată de situație, logodnica s-a ridicat și i-a cerut să înceteze, menționând că este însărcinată. Agresorul a replicat în mod insultător, iar conflictul a escaladat ulterior.

Pe de altă parte, agresorul a prezentat o altă variantă a evenimentelor. Conform spuselor sale, victima ar fi încercat să agreseze o altă persoană din cercul lor de prieteni și ar fi încercat să se apropie de fosta sa iubită. În timp ce discuta la telefon, el i-a auzit pe cei doi vorbind despre el și folosind un limbaj defăimător. Agresorul s-a dus la masa lor, a avut loc o ceartă, iar ulterior a luat o solniță de pe masă și l-a lovit de trei ori pe bărbatul logodnic în cap. Constatând că acesta sângera, agresorul s-a retras.

În urma incidentului, agresorul a fost condamnat, luna trecută, la o amendă penală de 6.000 de lei pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, precum și la plata sumei de 1.500 euro ca despăgubiri morale. Această hotărâre a fost luată la doi ani de la data incidentului.

Sursa: PortalSM

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*