Un bărbat care a deschis focul asupra unui local, reținut și prezentat cu propunere de arestare preventivă

Bărbatul de 31 de ani din Iaşi are a fost filmat în timp ce trage cu un pistol în parcarea unui local din Bascov, judeul Argeş, a fost reţinut. Acesta urmează să fie prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

„În cursul serii trecute, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive”, a transmis, duminică dimineaţă, IPJ Argeş.

Bărbatul, care are 31 de ani, este din judeţul Iaşi, dar stă fără forme legale în Piteşti, a fost filmat, în 29 aprilie, executând un foc spre asfalt şi ameninţând, în parcarea unui club din Bascov.

 

pistol arges

 

„În ziua de 30 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuinţa bărbatului, unde au identificat şi ridicat un pistol letal, supus autorizării”, au transmis poliţiştii.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*