Trio amoros urmat de răzbunare. Actorii principali: un polițist, soția lui și amanta

Un fost polițist din comuna Scărișoara (Alba) și soția acestuia au fost condamnați la închisoare cu suspendare pentru infracțiuni informatice, după ce au ”terorizat” timp câteva săptămâni o femeie, care a fost amanta bărbatului.

Povestea incredibilă s-a derulat în perioada februarie – martie 2020 și face obiectul unui dosar instrumentat de DIICOT Alba Iulia. Pe 21 iulie 2022, Tribunalul Alba a pronunțat prima hotărâre în cauză. Fostul poliţist a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 2 ani şi 7 luni de închisoare cu suspendare, iar soţia acestuia a primit 2 ani, tot cu suspendare.

Bărbatul (M. A. L.), pensionat între timp, era ajutor de şef de post în comuna Vadu Moţilor şi a avut o relaţie în afara căsătoriei cu o altă femeie. După ce relaţia s-a încheiat, femeia a căutat-o pe soţia poliţistului (M. L.) şi i-a comunicat despre aventura cu soţul ei.

Ulterior, cei doi soţi, de comun acord s-au înţeles şi au gândit un plan de răzbunare bine pus la punct. Astel, au reușit să obțină acces prin fraudă informatică asupra a două numere de telefon aparţinând fostei amante. Ulterior, au accesat conturilor de Facebook, Whatsapp, SMS, Tik Tok ale acesteia şi au demarat o campanie de denigrare a femeii pe toate reţelele de socializare.

Cei doi trimiteau mesaje şi poze indecente rudelor și cunoscuților femeii sau altor persoane alese aleatoriu cărora, în prealabil, le-au fost trimise cereri de prietenie, în numele victimei. Polițistul și soția au reuşit să intre în posesia numerelor de telefon după ce femeia şi o rudă a bărbatului (față de care acuzațiile au fost clasate) au mers la două agenţii ale furnizorului de telefonie mobilă şi au susţinut că au pierdut cartelele de telefon şi vor să le transforme în abonamente. Cei doi au dat informaţii complete şi i-au convins pe angajaţii agenţiilor că ei ar fi avut cartelele de telefon cu numerele pe care le deținea de fapt fosta amantă a polițistului.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*