Trei frați s-au transformat în recuperatori de ocazie. Au atacat un bărbat care câștigase la cărți banii tatălui lor

Un joc de cărți a dus la o arestare preventivă a trei bărbați din Alba care au mers să recupereze banii pierduți de tatăl lor, în timpul jocului.

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, iar în data de 28 decembrie 2022, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea procurorilor de arestare preventivă a celor trei (Doru F., Cornel L. și Alexandru F.) pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 23 decembrie 2022, cei trei bărbați au mers în localitatea Șibot, unde locuiește persoana care ar fi câștigat banii de la tatăl lor.

Aceștia au vrut să recupereze banii pierduți la jocul de cărți de către tatăl lor, de la bărbatul care locuiește în casa pe care au atacat-o. Din câte se pare cei trei ar fi fost înarmați și au distrus ușa și geamul ușii de la intrarea în locuință.

Inițial cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore după fapta comisă, iar inițial au fost cercetați pentru violare de domiciliu și distrugere, însă procurorul de caz a decis schimbarea încadrării în tentativă de tâlhărie calificată

Instanța a respins cererea celor trei de plasare în arest la domiciliu sau cu măsura controlului judiciar.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*