Țeapa de zeci de mii de euro luată de un elvețian ajuns în „dependență afectivă totală” de o prostituată româncă

O româncă a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune, după ce a „țepuit” un elvețian cu aproape 50.000 de euro. Ea a scăpat de pedeapsă după ce faptele s-au prescris. Totuși, a avut de achitat prejudiciul de 46.587 de euro, daune morale de 10.000 de euro și cheltuieli de judecată de 4.257 de euro.

Un elvețian care s-a îndrăgostit de o româncă ajunsă la pușcărie a ajuns să fie înșelat de o altă româncă, de care s-a îndrăgostit când a fost să își viziteze iubita aflată în Penitenciarul Târgșor.

Totul a început în 2015, când elvețianul s-a îndrăgostit de Flory, o româncă din Elveția care era chelneriță la un restaurant din Zürich. Aflată în Elveția, Flory a fost condamnată în România la închisoare cu executare. Românca i-a cerut elvețianului să o însoțească într-o ultimă vizită în Milano pentru a se întâlni cu fratele său. În realitate, bărbatul din Milano era soțul său.

Ajunsă în închisoare, la Penitenciarul Târgșor, Flory a continuat să țină legătura cu elvețianul prin intermediul „fratelui”. La un moment dat, elvețianul a decis să vină în România pentru a-și vizita iubita în penitenciar. Având nevoie de cineva care știe limba engleză, „fratele” lui Flory i-a făcut cunoștință elvețianului cu o altă româncă – Ramona.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*