”Bună! Dă-mi numărul tău. Este vorba despre soția ta!” Cum a fost șantajată o femeie căsătorită care voia să renunțe la relația cu un bărbat

Un bărbat din Huneodara care a hărțuit și șantajat o femeie căsătorită cu care a avut o relație intimă a fost condamnat definitiv la 1 an de închisoare cu suspendare.

Bărbatul (Răzvan I.) a fost trimis în judecată pentru hărțuire și șantaj, dar, în final, a fost condamnat doar pentru șantaj în formă continuată. Hotărârea definitivă a fost pronunțată la Curtea de Apel Alba Iulia joi, 24 noiembrie 2022.

Potrivit datelor din dosar, la începutul lunii iunie 2020, femeia l-a cunoscut pe bărbat prin intermediul rețelei de socializare Facebook, după care s-au întâlnit și între ei a luat naștere o relație intimă, ocazie cu care au ajuns să întrețină raporturi sexuale consimțite.

”După o perioadă de timp, inculpatul a devenit gelos și i-a reproșat persoanei vătămate că ar mai avea relații intime și cu alți bărbați, în afară de el. Pe acest fond de gelozie, a început să o urmărească, respectiv la locul de muncă, cât și la domiciliu. În această situație, victima i-a cerut să înceteze relația pe care o aveau, însă acesta nu a acceptat situația și i-a spus că o să o dea în vileag soțului ei și o să-i spună acestuia despre faptul că au întreținut raporturi sexuale, dacă nu acceptă să continue relația extraconjugală pe care o aveau”, se precizează în rechizitoriu.

În continuare, bărbatul i-a trimis femeii mai multe mesaje text, prin intermediul aplicațiilor de comunicare la distanță și a purtat o serie de convorbiri telefonice cu aceasta. De asemenea, acesta a utilizat trei profiluri de pe rețeaua de socializare Facebook de pe care i-a transmis soțului femeii următorul mesaj: ”Bună! Dă-mi numărul tău. Este vorba despre soția ta!”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*