Șeful securității lui Tate, un fost ofițer „Doi și-un sfert”, în BBC: „Unele fete credeau că vor fi următoarea lui soţie”

Şeful securităţii lui Andrew Tate a făcut o descriere dispreţuitoare a femeilor care l-au înconjurat pe controversatul influencer, în ciuda unei anchete a poliţiei privind acuzaţiile de agresiune sexuală şi exploatare împotriva sa. Tate neagă toate acuzaţiile. Într-un interviu difuzat în exclusivitate pentru BBC, Bogdan Stancu a declarat că peste 100 de femei au trecut prin complexul lui Tate din Bucureşti, de când acesta şi-a început activitatea acolo, în urmă cu doi ani.

Fostul ofiţer de informaţii al poliţiei a declarat că uneori i s-a cerut să scoată fizic femeile din casa lui Tate pentru că erau „prea bete” sau „făceau probleme”, dar că nu a fost folosită niciodată forţa. Andrew Tate şi fratele său Tristan se află în prezent în arest preventiv pentru 30 de zile în România, în timp ce poliţia investighează acuzaţiile de trafic de persoane şi viol. Cazul a scos în evidenţă atitudinile din interiorul casei lor din Bucureşti şi modul în care erau tratate femeile acolo.

Stancu spune că persoana publică a şefului său este opusul caracterului său real. Dar propriile sale opinii despre modelele, prietenele şi celelalte femei din casa Tate sunt revelatoare.

Majoritatea femeilor care au petrecut timp cu fraţii în complexul lor aveau sub 25 de ani, a spus el, iar cheltuielile lor erau plătite de Andrew Tate. „Unele dintre fete au înţeles greşit realitatea şi au crezut că [vor fi] următoarea lui soţie”, mi-a spus dl Stancu. „Când şi-au dat seama de realitate, este uşor să se transforme din prieten în duşman şi să facă o declaraţie la poliţie”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*