Șeful de la CFR care-și tortura copiii așteaptă pedeapsa. Își obliga băieții să vadă filmări cu mama lor moartă, în ipostaze sexuale

Judecătorii brașoveni au rămas în pronunțare în dosarul fostului director general al Telecomunicații CFR Sa, Nicolae Ciprian Vrânceanu, trimis în judecată la începutul acestui ani pentru violență în familie, rele tratamente aplicate minorului, amenințare și corupere sexuală.

Victimele bărbatului au fost chiar copiii săi, trei băieți, dintre care doi minori.

Tot ei sunt și cei care și-au reclamat tatăl atunci când au ajuns la capătul puterilor, după luni bune de coșmar la care au fost supuși de propriul lor părinte.

Nicolae-Ciprian Vrânceanu a fost reținut sâmbătă, 12 noiembrie 2022, de polițiștii din Brașov și ulterior arestat preventiv. Individul se află în continuare în spatele gratiilor, judecătorii refuzând constant să accepte o măsură preventivă mai blândă.

Cu probe de netăgăduit în față, inclusiv filmări care atestă tratamentul inuman la care și-a supus copiii imediat după moartea mamei lor, Ciprian Vrânceanu și-a recunoscut faptele și a mers pe varianta simplificată a judecății. Așa se face că după doar două ședințe de judecată, instanța a rămas în pronunțare, stabilind să dea sentința în data de 19 mai 2023.

Datele din dosar sunt de-a dreptul șocante. Timp de aproape trei ani, din ianuarie 2020 și până în toamna anului trecut, Vrânceanu și-a obligat băieții să urmărească filmări în care mama lor, care murise între timp, fusese filmată în ipostaze intime, le-a adus prostituate în casă și i-a obligat să întrețină relații sexuale cu aceste femei, i-a obligat să urmărească filme pentru adulți. La aceste orori a fost supus inclusiv băiatul cel mic care, la data faptelor, avea doar 11 ani.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*