Scuzele ridicole inventate de un șofer prins băut la volan. A spus inclusiv că și-a adus aminte că a parcat greșit când se uita la filme pe Netflix

Un bărbat de 59 de ani, trimis în judecată pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, a încercat să scape de pedeapsă inventând mai multe minciuni. Niciuna dintre scuze nu a ținut în fața judecătorului.

Judecătoria Sectorului 2 a pronunțat o primă sentință într-un dosar de conducere sub influența băuturilor alcoolice în care a fost trimis în judecată un șofer din Capitală.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul a fost trimis în judecată cu acuzația că în data de 23.01.2022, în jurul orei 03.00, a condus pe Bd. Lacul Tei din București având la momentul conducerii sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 1,43 g%o la ora 04.15, respectiv o alcoolemie de 1,24 g%o, la ora 05.15.

În apărarea sa, șoferul a spus că „nu a condus autoturismul pe o distanță mare, ci doar l-a parcat. Bărbatul a spus că în jurul orei 00.00 a consumat alcool (50 ml), dar nu mai știe ce alcool, după care s-a uitat la filme pe Netflix, iar, la orele 02.00, și-a adus aminte că a parcat mașina pe Bd. Lacul Tei și a coborât să mute mașina pe locul său de parcare.

Bărbatul a spus că a condus mașina de pe Bd. Lacul Tei nr. 107 până la intersecția cu str. Zambilelor, unde a fost oprit de organele de poliție.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*