Sătmărean cu trei infracțiuni rutiere dintr-o lovitură! Va fi judecat

Un bărbat din județul Satu Mare a fost oprit de poliție în timp ce conducea beat și fără permis un autoturism neînmatriculat, pe care aplicase două numere de înmatriculare diferite în față și spate. Acum, acesta urmează să fie judecat pentru trei fapte.

Potrivit informațiilor furnizate de PortalSM, un echipaj de poliție a oprit autoturismul marca Opel pentru un control și a observat că acesta avea aplicate două numere de înmatriculare diferite în față și spate. Șoferul a recunoscut că nu deține permis de conducere și că autoturismul nu era înmatriculat, motiv pentru care a aplicat plăcuțele cu numere.

Chiar dacă faptele sale sunt grave, șoferul a recunoscut că le-a comis. Acesta a declarat că a condus mașina neînmatriculată, pe care a aplicat numerele de înmatriculare, după ce a consumat aproximativ 2 litri de bere.

Ulterior, în timpul audierii, bărbatul a afirmat că a împrumutat autoturismul de la un prieten pentru a merge în pădure. Înainte de a urca la volan, el a consumat împreună cu prietenul său 4-5 beri și băuturi alcoolice, recunoscând în același timp că nu deține permis de conducere.

Bărbatul a fost trimis în judecată în această săptămână pentru trei infracțiuni: conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Aceste acțiuni reprezintă încălcări grave ale legislației rutiere și vor fi judecate conform legii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*