Trimis în judecată după ce a furat din mai multe mașini! Acționa în zona Aquaparkului din Satu Mare

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din satul Nisipeni, județul Satu Mare, se află în proces de judecată după ce este acuzat de spargerea mai multor mașini în parcarea Aquapark-ului din municipiul Satu Mare. Individul este recidivist și lucra ca lăcătuș la o firmă din Ungaria, unde se pare că a comis și alte infracțiuni.

Potrivit informațiilor furnizate de PresaSM, modul de operare al bărbatului consta în utilizarea de chei potrivite pentru a avea acces în habitaclul autoturismelor, de unde sustrăgea diverse bunuri, în special bani. Dintr-o mașină a reușit să fure 1.300 de lei, iar dintr-un alt autoturism a sustras un lănțișor din aur de 17 grame și două ghiuluri din aur de 5, respectiv 6 grame, cauzând un prejudiciu total de 7.000 de lei, care nu a fost recuperat.

Una dintre victime, când s-a întors la autoturism, a încercat să coboare geamurile portierelor prin intermediul telecomenzii și a constatat că sistemul nu funcționează. După verificarea portierelor, a observat că acestea nu erau asigurate. Ulterior, a verificat conținutul portofelului pe care l-a lăsat în locașul interior al portierei stânga și a constatat că lipseau 500 de lei, iar din compartimentul de depozitare situat între scaunele din față, lipsea suma de 800 de lei.

În timpul cercetării la fața locului, s-a constatat că autoturismul nu prezenta urme de forțare la nivelul portierelor, însă sistemul de închidere centralizată funcționa doar manual, cu ajutorul cheii.

La audieri, în calitate de suspect, bărbatul s-a prevalat de dreptul la tăcere. Cu toate acestea, probele adunate în caz indică faptul că el este autorul celor două infracțiuni de furt. Acum, individul așteaptă sentința din partea magistraților Judecătoriei Satu Mare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*