Șase polițiști, trimiși în judecată pentru tentativă de omor. Au agresat un bărbat

Cinci poliţişti de la Serviciul de Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj şi fostul şef al Poliţiei Novaci au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, fiind acuzaţi că au bătut un bărbat care era suspectat de ultraj şi că i-au provocat răni care i-au pus viaţa în pericol.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj i-a trimis în judecată pe cei şase poliţişti pentru tentativă de omor, iar dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Gorj.

“În seara de 20 mai, în intervalul orar 21.00 – 23.00, în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, în calitate de agenţi de poliţie în cadrul IPJ Gorj – Serviciul de Acţiuni Speciale, alcătuind o echipă de intervenţie, având-o în custodie pe persoana vătămată D.C., cercetată la momentul respectiv, în calitate de făptuitor, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, au fost solicitaţi să acorde sprijin lucrătorilor de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Novaci şi însărcinaţi să asigure escorta persoanei vătămate”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Anchetatorii au precizat că victima a fost lovită în timp ce era încătuşată cu mâinile la spate. Rechizitoriul îi vizează pe pe agenţii de poliţie Ionuţ Alin Buligan, Alexandru Cătălin Mihălcescu, Tudorel Vlăduţ Rovenţa, Alexandru Constantin Popescu şi şeful dispozitivului de intervenţie agent principal Ilie Cosmin Anica.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*