Un bărbat și-a bătut crunt fratele și l-a lăsat în agonie. Alcoolemia uriașă și hipotermia i-au fost fatale

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost trimis în judecată de procurorii constănţeni după ce şi-a omorât fratele, lovindu-l cu o bâtă pe tot corpul. Victima, care avea o alcoolemie de 2,62 la mie, a fost lăsat în stare de inconştienţă mai multe ore, fiind găsită în hipotermie de echipajul medical.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat de 66 de ani din comuna Independenţa, pentru comiterea infracţiunii de omor – violenţă în familie.

“În noaptea de 29/30.05.2022, în timp ce se afla în imobilul din localitatea Independenţa, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Ş. A. l-a agresat fizic pe fratele său, prin aplicarea mai multor lovituri cu corpuri dure (printre care o bâtă din material lemnos de cca 130 cm lungime) pe întreaga suprafaţă a corpului, respectiv prin lovirea de corpuri/planuri dure, victima suferind numeroase leziuni traumatice – echimoze la diverse niveluri, hematoame epicraniene, fractură de piramidă nazală, fracturi costale, plăgi la nivelul extremităţii cefalice”, se arată în comunicat.

Victima a fost abandonată de către agresor, iar acest fapt i-a agravat starea. “Agresiunea comisă asupra persoanei vătămate, coroborată cu starea de intoxicaţie etilică acută în care se afla aceasta (alcoolemie 2,62 g/1000 la momentul prezentării la unitatea de primiri urgenţe) şi cu inacţiunea agresorului, care a lăsat victima în stare de inconştienţă pe podeaua locuinţei mai multe ore, fără a solicita prezenţa unui echipaj medical, respectiv fără a anunţa autorităţile, au contribuit la instalarea hipotermiei severe (26 grade C temperatură corporală), cauză care a condus la decesul victimei, la data de 08.06.2022, prin instalarea comei profunde complicate în evoluţie cu tromboze plurisistemice şi bronhomneumonie”, a mai precizat sursa citată.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*