Românul care a cerut anularea unei donații de cinci milioane de euro

Un bărbat de 59 de ani care a donat în anul 2003 un teren de 20.000 de mp în Voluntari a deschis un proces prin care cere revocarea donației susținând că a ajuns să trăiască din mila vecinilor. În primă instanță, cererea donatorului a fost respinsă.

Printr-un proces deschis în 2019 la Tribunalul București, un bărbat care a donat, în anul 2003, un teren de 20.000 de metri pătrați în intravilanul localității Voluntari l-a dat în judecată pe beneficiarul donației, cerând revocarea actului prin care s-a făcut donația pentru ingratitudine.

În proces, reclamantul a arătat că fiul său a murit în anul 2014, la vârsta de 32 de ani, iar fiica sa nu îl poate ajuta, avându-l în grijă pe soțul său, imobilizat la pat în urma unui accident rutier. Bărbatul a arătat că suferă de mai multe boli, iar „în prezent, este într-o situaţie gravă, având dificultăţi în a-şi duce traiul zilnic, neputând să îşi cumpere nici măcar alimente si medicamente, fiind la mila vecinilor și prietenilor”.

Bărbatul a mai arătat că pentru tratamentul fiului său a fost nevoit să îşi vândă casa, iar pentru că nu poate contribui financiar cu nimic o să fie evacuat și din locuința pe care o folosește în prezent. Pe lângă toate acestea, s-a mai plâns reclamantul, are în întreţinere și o fiică minoră în vârstă de 14 ani.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*