Sorin Oprescu primește ultimul verdict al judecătorilor în dosarul de corupție

Sorin Oprescu așteaptă vineri, 25 martie, verdictul final în dosarul mitei de 25.000 de euro pe care procurorii DNA i-au găsit-o în portbagaj în data de 5 septembrie 2015, pentru care fostul edil general a primit deja, în procesul pe fond, o condamnare de 5 ani și 4 luni de pușcărie. Decizia Curții de Apel București va fi cea definitivă.

Sorin Oprescu susține că a luat banii despre care DNA spune că sunt cu titlul de mită ca urmare a unei „provocări” făcute de procurori, dar nu neagă faptul că a pus mâna pe bani, ci nuanțează motivul primirii acestora.

Edilul a vorbit în ultimul cuvânt despre flagrant, despre intervenții ale unui general SRI pe lângă el și despre faptul că dosarul lui ar fi unul „fabricat”.

La Curtea de Apel București a avut loc vineri, 28 ianuarie 2022, termenul final de judecată în apel în dosarul de luare de mită în care Sorin Oprescu a fost condamnat pe fond la 5 ani și 4 luni de închisoare. Instanța a anunțat că va delibera două luni înainte să pronunțe decizia definitivă, deci Sorin Oprescu se poate aștepta la o lămurire a situației lui juridice la sfârșitul lunii martie – începutul lunii aprilie.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*