Proxenetul condamnat la 7 ani de închisoare pentru exploatarea unei femei. Victima se prostitua în Italia și România

Un român de 30 de ani din Teiuș, județul Alba, a racolat o femeie din Republica Moldova pe care a obligat-o să se prostitueze în Italia şi în România, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Lucică D. are un trecut infracţional de invidiat, cu condamnări în Italia şi Germania, care au fost contopite cu cea decisă pentru infracţiunile comise în România, rezultând pedeapsa finală de 6 ani, 11 luni, 7 zile închisoare şi 483 de euro amendă.

Potrivit actelor de urmărire penală, în cursul lunii iunie 2015, în timp ce se afla în Italia, respectiv în apropierea oraşului Bologna, bărbatul a recrutat-o pe persoana vătămată pe care ulterior a cazat-o la locuinţa sa şi a exploatat-o sexual. Fata a practicat prostituţia în folosul acestuia, atât în Italia, cât şi în România, sub pretextul unei datorii pe care aceasta ar avea-o faţă de el.

Iniţial, în Italia, între cei doi a intervenit o înţelegere în sensul împărţirii veniturilor din practicarea prostituţiei în cuantum de 50% fiecare, în schimbul cazării, întreţinerii şi transportului fetei la stradă. La puţin timp după aceea, persoana vătămată a fugit de la inculpat cu un client, apoi a revenit la acesta.

Din acest moment, ea a continuat să practice prostituţia în folosul bărbatului, care i-a spus că îi datorează suma de 900 de euro, provenită din faptul că nu şi-a plătit cota de 50% din banii obţinuţi la stradă pe perioda cât a fugit şi că nu ar fi contribuit la cheltuielile comune conform înţelegerii. Din acest moment, toţi bani obţinuţi de persoana vătămată din practicarea prostituţiei erau predaţi bărbatului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*