Postul de șef al secției Chirurgie, blocat pentru Sorin Oprescu, care se află în Grecia

Sorin Oprescu rămâne în Grecia – după ce Curtea de Apel din Atena a respins cererea de extrădare formulate de statul român – în timp de ce în țară, după fuga medicului șpăgar, rămâne un lung șir de procese. Unul dintre dosare este legat de faptul că postul de șef al Secției Chirurgie a Spitalului Universitar a fost blocat pe numele lui Sorin Oprescu.

Alte dosare deschise de avocații lui Sorin Oprescu sunt legate de condamnarea acestuia la 10 ani 8 luni de închisoare. De exemplu, contestația la executare a lui Sorin Oprescu trebuia să fie luată în discuției, luni, 25 iulie, însă un magistrat de la Tribunalul București a admis cererea de preschimbare a termenului formulată de avocatul fostului edil al Capitalei, astfel că procesul cu numărul 15744/3/2022 se va judeca pe data de 2 august.

Tot la Tribunalul București, Sorin Oprescu a depus pe rolul Secției a IV-a Civilă o cerere de ridicare a sechestrului asigurator, în urma condamnării definitive la pedeapsa de 10 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită, pronunțată de Curtea de Apel București. Dosarul 19640/3/2022 a fost înregistrat pe data de 19 iulie și nu a primit încă un termen de judecată.

contestație în anulare a fost depusă de Sorin Oprescu pe rolul Curții de Apel București, care a dat un prim termen de judecată pe data de 23 septembrie.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*