Polițist din județul Satu Mare, prins drogat la volan. Se așteaptă analizele de sânge

În data de 4 iulie, în jurul orei 08:00, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în timp ce se aflau în misiune de supraveghere și control al traficului rutier în municipiul Satu Mare, au oprit un tânăr în vârstă de 25 de ani care conducea un autoturism. Aparatul drugtest utilizat de polițiști a indicat prezența substanței denumite tetrahidrocanabinol (THC) în organismul tânărului. Acest rezultat indică posibilitatea consumului de substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

Bărbatul este un agent de poliție cu o experiență de cinci ani în domeniu și este originar din municipiul Satu Mare. În cazul în care rezultatele testelor de sânge vor confirma prezența substanțelor interzise, acest lucru ar putea avea consecințe grave asupra carierei sale în cadrul poliției. Totuși, există posibilitatea ca probele biologice ulterioare să infirme rezultatul drugtestului.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise. Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare se ocupă de anchetă în acest caz.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*