Bătrână acuzată de furt, trimisă în judecată, la Satu Mare! A luat de mâncare dintr-un supermarket

Potrivit informațiilor furnizate de PortalSM, o femeie în vârstă de 61 de ani din Satu Mare se confruntă cu acuzația de furt, după ce a fost prinsă că a sustras mai multe produse dintr-un magazin fără să le achite.

Incidentul a avut loc când femeia a profitat de momentele de neatenție ale angajaților și a luat mai multe articole de pe rafturile magazinului. Printre obiectele sustrase s-au numărat două conserve de pește macrou, două creme gulaș iute marca „Univer”, o cremă gulaș dulce „Univer”, două plicuri de piper negru măcinat și o pereche de ochelari. Aceasta a ascuns produsele în poșetă și a trecut de casele de marcat fără să le achite.

Faptele comise de femeie au cauzat un prejudiciu în valoare de 53,54 lei pentru magazin, însă suma respectivă a fost ulterior recuperată. Paznicul magazinului a oprit femeia în momentul în care, împreună cu colegul său, i-au solicitat să le însoțească într-o cameră de interpelare. Acolo, i-au cerut să le arate conținutul poșetei, moment în care femeia a scos la iveală produsele sustrase din magazin. Confruntată cu acuzațiile, ea a explicat că nu avea bani asupra ei și de aceea a ieșit din magazin fără a plăti pentru aceste articole.

Femeia se confruntă acum cu acuzația de furt, iar autoritățile vor continua investigațiile în acest caz.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*