Petrecere de burlaci ruinată de prostituata chemată să întrețină atmosfera. Ce s-a întâmplat după ce femeia a plecat cu banii

Cinci bărbați din Alba Iulia au organizat o petrecere de burlaci într-un hotel din oraș. La un moment dat au chemat două prostituate pentru a dansa striptease și a întreține relații sexuale cu ei.

La hotel a sosit doar una dintre femei, care a luat banii promiși și s-a făcut nevăzută. Ce a urmat este scenariu de film și obiect al unui dosar penal ajuns în faza de judecată.

Întâmplarea tragi-comică a avut loc în noaptea de 25/26 iulie 2018, la un hotel cunoscut din Alba Iulia. Cinci tineri au organizat o petrecere a burlacilor și astfel că au contactat telefonic o femeie, devenită inculpată în dosar, și s-au înțeles cu aceasta ca, împreună cu o altă fată, să efectueze striptease și să întrețină relații sexuale cu ei contra sumei de 1.100 de lei.

Femeia s-a deplasat la hotel cu mașina condusă de viitorul său soț, devenit și el inculpat în dosar. Cei doi au urcat împreună la etajul unde se aflau cei cinci petrecăreți, dar în camera acestora a intrat doar femeia. Aceasta le-a solicitat banii pentru care s-au înțeles, după care s-a oferit să coboare până jos pentru a vorbi cu un taximetrist să cumpere vin pentru petrecere, dar și pentru a o aduce pe cealaltă fată care ar fi trebuit să participe.

Ajunsă în parcarea hotelului, femeia s-a urcat în autoturismul care între timp fusese pregătit de către viitorul său soț și au plecat împreună cu acesta fără a se mai întoarce pentru a presta serviciile pentru care a fost plătită.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*