Petrecere de burlaci, încheiată cu o condamnare penală. Prostituata chemată să întrețină atmosfera a fugit cu banii

Cinci bărbați din Alba cu vârste între 29 și 43 de ani au fost condamnați, fiecare, la plata amenzii penale în valoare de 3.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice după ce s-au răzbunat pe o prostituată care a fugit cu banii lor.

Cei cinci au organizat o petrecere a burlacilor într-un hotel din oraș. La un moment dat au chemat două prostituate pentru a dansa striptease și a întreține relații sexuale cu ei în schimbul sumei de 1.100 de lei.

Femeia s-a deplasat la hotel cu mașina condusă de prietenul ei, devenit și el inculpat în dosar. Cei doi au urcat împreună la etajul unde se aflau cei cinci petrecăreți, dar în camera acestora a intrat doar femeia. Aceasta le-a solicitat banii pentru care s-au înțeles, după care s-a oferit să coboare până jos pentru a vorbi cu un taximetrist să cumpere vin pentru petrecere, dar și pentru a o aduce pe cealaltă fată care ar fi trebuit să participe la petrecere.

Ajunsă în parcarea hotelului, femeia s-a urcat în autoturismul care între timp fusese pregătit de către prietenul său și au plecat fără a se mai întoarce pentru a presta serviciile pentru care a fost plătită.

După ce au încercat în repetate rânduri să o contacteze telefonic pe femeie, cei cinci bărbați și-au dat seama că au fost înșelați și au hotărât se deplaseze la un local pentru a servi masa. În parcarea din fața restaurantului, au observat-o pe femeie și au decis să se meargă pentru a-i cere socoteală.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*