O șoferiță a câștigat în instanță! Acuzată pe nedrept, după ce un lucrător ISU a provocat un accident grav

O șoferiță amendată pe nedrept a reușit să demonstreze în justiție faptul că un polițist rutier a acoperit autorul unui accident rutier, un șofer de pe o autospecială ISU care transporta vacin anti-COVID.

Evenimentul rutier a avut loc în 8 iunie 2021. Femeia a fost amendată și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile pentru că nu ar fi respectat semnalele luminoase, provocând accidentul rutier.

„Nu sunt de acord. Am respectat în totalitate mașina politiei, care a depășit pe cea mai periculoasă curbă, urmată la scurt timp de cea a ISU, care mi-a tăiat calea deși mașina era ieșită din carosabil, permițând depășirea necorespunzătoare a mașinii care nu avea semnalele acustice pornite”, a scris șoferița în procesul verbal.

Petenta a susţinut că a refuzat să semneze procesul verbal de contravenție, deoarece nu a fost de acord cu consemnările făcute privind modul în care a avut loc evenimentul rutier, respectiv nu a săvârşit contravenţia pentru care i-au fost aplicate sancţiunile.

Accidentul a avut loc la ieșirea din Blaj spre comuna Bucerdea Grânoasă, în zona numită ”Serpentine”, unde drumul este format din mai multe curbe, având marcaj longitudinal continuu. În această zonăe este interzisă depășirea autovehiculelor, fiind și o oră de vârf, când oamenii se întorceau de la serviciu.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*