Motivul halucinant pentru care a fost achitat un infractor periculos

Un infractor periculos a fost achitat în justiție pentru că la scandalul pe care l-a provocat în stradă au asistat prea puține persoane.

Instanța a considerat că de față nu erau suficienți oameni care să participe la „forme de viață în comun”, pentru ca „atingerile grave aduse demnității persoanelor” să fie încadrate la infracțiune.

Bărbatul (Darius R.), din orașul Teiuș, județul Alba, a fost trimis în judecată pentru două infracțiuni de amenințare și una de tulburare a ordinii și liniștii publice. Pe parcursul procesului la instanța de fond, victimele și-au retras plângerile astfel încât pentru faptele de amenințare nu a mai putut fi pedepsit. Bărbatul este un infractor periculos, având condamnări în trecut și fiind judecat într-un alt dosar penal.

Scandalul provocat de bărbatul din Teiuș a avut loc în 12 ianuarie 2022. „Pe fondul unor neînțelegeri referitoare la locul de muncă, la locuința persoanelor vătămate s-a prezentat inculpatul care, având o secure în mână, a încercat să sară gardul de acces şi striga ameninţător «ieşi afară, că te omor, îţi dau cu securea în cap că mi-ai stricat treaba cu abatorul, mi-ai adus acolo duşmanii să se angajeze şi te omor pentru asta».

Mai departe, văzând că persoana vătămată apelează serviciul unic de urgenţă, a strigat la adresa acesteia, ”curvă zdreanţă, tu suni la poliţie? Lasă că te prind eu fără el, te bag în casă şi te violez”, se precizează în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*