Avocatul lui Visarion Alexa neagă existența altor 5 plângeri pentru agresiune sexuală

Noul avocat al lui Visarion Alexa a declarat miercuri, 28 septembrie, că nu știa că pe numele preotului acuzat ar mai exista cinci plângeri pentru agresiune sexuală și că, în acest caz, Alexa trebuia să fie citat, lucru care nu s-a întâmplat.

„Am aflat din presa până acum nu ne-a înștiințat nimeni de alte plângeri știți mai multe decât știu eu, nimeni nu ne-a anunțat vreodată de așa ceva. Ar fi necesar să fie citat părintele, însă nu știu în ce măsură aceste plângeri sunt reale sau nu pentru că dacă s-au înregistrat la orice organ pe noi nu ne-a anunțat nimeni, tot ce am aflat din presă, foarte multe lucruri din presă, multe detalii nu pot să vă dau le-am aflat din presa. Lucrul care m-a uimit pe această insistență a parchetului de arestare preventivă fapta diferă de realitate”, a declarat avocatul părintelui Alexa Visarion, Anton Cenușe, la România TV, potrivit Libertatea.

Preotul Visarion Alexa rămâne sub control judiciar, după ce magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au respins cererea procurorilor de arestare preventivă.

Preotul Visarion Alexa e vizat de alte 5 plângeri pentru agresiune sexuală, iar incidentele ar fi avut loc în ultimii ani.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*