”Liniuță” între interlopi încheiată cu o condamnare cu executare

Un interlop Alba Iulia în vârstă de 33 de ani, cu condamnări penale în trecut, inclusiv cu executare, se va întoarce după gratii după ce a primit o nouă pedeapsă în regim de detenție.

UPDATE Polițiștii din Alba Iulia au pus în executare, marți, mandatul de arestare preventivă în ceea ce privește-l pe Bălănel. Conbdamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

Textul inițial: Adrian B., zis Bălănel, a primit definitiv 3 ani și 3 luni de închisoare după ce a condus un autoturism pe drumurile publice sub influența alcoolului.

”Potrivit fişei de cazier judiciar a acestuia rezultă că a mai fost condamnat anterior la pedeapsa închisorii pentru infracţiunii extrem de grave, respectiv tentativă de omor, ameninţare, şantaj, proxenetism, ultima condamnare fiind de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere pe un termen de supraveghere de 4 ani”, susține instanța de judecată.

Suspendarea pedepsei din 2016 a fost anulată, iar condamnarea a fost adăugată celei din noul dosar. Infracțiunea de conducere sub influența alcoolului a fost constatată în 5 aprilie 2018, iar sentința definitivă a fost pronunțată pe 12 septembrie 2022, la Curtea de Apel Alba Iulia. Polițiștii au mers la domiciliul acestuia pentru a pune în executare mandatul de arestare, dar nu a fost găsit. Urmează ca Bălănel să fie dat în urmărire națională și, probabil, internațională.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*