Lidia Buble a fost dusă cu autospeciala Poliției să scoată șpaga de la bancomat. De ce au condamnat-o judecătorii cu suspendare

Cântăreața Lidia Buble – condamnată cu suspendare pentru dare de mită – se va prezenta la Curtea de Apel București pe data de 10 februarie pentru judecarea în apel a procesului penal în care e implicată după ce le-a dat șpagă unor polițiști. Lidia Buble e plecată din țară în Miami, SUA.

Lidia Buble a fost condamnată pe data de 17 noiembrie 2022 de Tribunalul Bucureşti la 1 an închisoare cu suspendare şi a fost obligată să presteze 90 de zile muncă în folosul comunităţii, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Din actele dosarului rezultă că polițiștii de la Rutieră au dus-o cu autospeciala Poliției pe Lidia Buble pentru a scoate bani de la bancomat, deoarece nu avea cash să le dea mită.

Procurorii DIICOT au prins-o întâmplător pe Lidia Buble că i-a mituit pe doi poliţişti pe data de 15.02.2021, în timpul pandemiei, când a fost oprită în trafic în timp ce conducea după ce băuse un pahar de șampanie.

În plus, cântăreața nu avea nici declarația pe propria răspundere, obligatorie la data respectivă ca măsură împotriva răspândirii noului SARS-CoV-2.

Ea a cerut sfatul prin telefon unui prieten în legătură cu suma ce urma să o dea poliţiştilor, însă amicul ei era vizat de o anchetă privind traficul de droguri, având telefonul pus sub supraveghere.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*