Jurista Ministerului Justiției, Ingrid Mocanu, martor al Elenei Udrea în Bulgaria. Cum justifică deplasarea fosta inculpată din Dosarul ANRP 2

Avocata Ingrid Mocanu – care a încasat aproape 250.000 de lei de la Ministerul Justiției în 2020 – i-a sărit în apărarea Elenei Udrea în fața judecătorilor de la Sofia și a vorbit despre condițiile din închisorile românești și despre sistemul judiciar din România.

La revenirea în țară, Ingrid Mocanu a „taxat” pe Facebook felul în care presa a relatat subiectul plecării ei în Bulgaria, precum și audierea ei în dosarul de extrădare al Elenei Udrea.

„Înțeleg că presa ‘deontoloagă’ este preocupată că m-am prezentat la o instanță a unei țări a UE și că nu am mințit. Nu sunt deloc preocupate nici presa, dar nici autoritățile publice, care sunt motivele pentru care un șef al unei autorități publice (directorul ANP) minte cu nerușinare (sau cel puțin așa susține instanța din Bulgaria) cum că un deținut ar fi fost ‚cazat individual’ (adică singur). Asta nu este o problemă pentru niciun ‚deontolog’ de presă, ci preocuparea lor este de ce un cetățean al Uniunii Europene se prezintă la o instanță judecătorească a Uniunii Europene să declare adevărul”, a scris pe Facebook Ingrid Mocanu.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*