Închisoare pe viață pentru o dublă crimă, comisă în curtea unei biserici

Bărbatul care și-a ucis fosta concubină și pe fiul acesteia, în vârstă de 15 ani, în curtea unei biserici din județul Argeș și-a primit sentința finală. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață.

Curtea de Apel Pitești a pronunțat sentința finală în dosarul în care Sever Ciobanu, un bărbat din județul Argeș a fost trimis în judecată pentru o dublă crimă, ale cărei victime au fost fosta sa concubină (38 de ani) și fiul acesteia, în vârstă de 15 ani.

Crima a avut loc în mai 2021, în satul Drăghici, județul Argeș. Împreună cu fiul său adolescent, Ramona Stricatu a mers la cimitirul din curtea bisericii pentru a aprinde o lumânare la mormântul părinților. Fostul său concubin i-a urmărit pe femeie și pe fiul ei, iar când a prins momentul prielnic i-a înjunghiat, folosind un briceag.

Ancheta a arătat că victima a avut o relaţie de concubinaj cu criminalul, locuind împreună cu fiul acesteia, provenit dintr-o altă căsătorie, la domiciliul bărbatului. Pe fondul geloziei, relaţia de concubinaj s-a încheiat, iar după o perioadă femeia a început o nouă relaţie cu un alt bărbat. Fostul concubin o amenința frecvent pe femeie, spunându-i că o va omorî, atât pe ea, cât şi pe fiul ei.

După crimă, bărbatul a încercat să se sinucidă, dar a supraviețuit. Ulterior a declarat în cadrul anchetei că „a agresat cele două victime, aplicându-le mai multe lovituri de cuţit, pentru că victima l-a părăsit fără drept, iar după plecarea acesteia nu a mai reuşit să-şi refacă viaţa cu nici o altă femeie, bănuind că fosta sa concubină i-ar fi făcut farmece”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*