„Greii” citați la procesul lui Tăriceanu, chemați să vorbească despre șpăgile dintr-un contract celebru

Bogdan Olteanu (fost șef al Camerei Deputaților), Dan Motreanu (fost ministru al Agriculturii), Eugen Teodorovici (fost ministru de Finanțe) și Karoly Borbely (fost ministru al Comunicațiilor) vor fi citați în dosarul în care Tăriceanu este acuzat că ar fi luat mită 800.000 de dolari pentru prelungirea contractelor Microsoft pe vremea când era premier.

În același dosar vor fi citați la Înalta Curte Dan Andronic (fost consilier politic) sau israelienii Shimon Sheves (strategul lui Itzak Rabin) și Tal Silberstein (consilier politic, fost ofițer israelian).

Cu ultimul va fi mai greu, acesta fiind căutat și de Poliția Română pentru executarea pedepsei de 5 ani în Dosarul Ferma Băneasa.

Lor li se vor alătura alte nume din politică și afaceri pentru a vorbi despre contractele Microsoft încheiate pe vremea lui Tăriceanu.

Bogdan Olteanu tocmai a scăpat de pedeapsa de 5 ani de pușcărie în dosarul șpăgii de 1 milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*