FOTO/VIDEO. Crima care a bulversat România! Un tată și-a ucis și incendiat fiica (4 ani)

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, din Arad, care și-a ucis cu bestialitate fiica vitregă, în vârstă de doar 4 ani, ar fi spus că ar fi lovit-o pe micuță de două ori cu capul de perete. Când a văzut că nu mai respiră, s-a panicat. I-ar fi dat hainele jos și ar fi spălat-o, apoi ar fi încercat să o resusciteze, informează aradon.ro.

A mai stat un timp, apoi ar fi pus trupul fetiței într-un geamantan, l-a luat pe fratele acesteia – un băiețel de trei ani – ar fi luat un taxi și ar fi abandonat cadavrul. A încercat să-l incendieze folosind acetonă pe care a găsit-o în locuință.

Apoi s-a întors acasă cu un alt taxi. De ce a omorât-o pe fetiță? Micuța era agitată și voia să se joace, iar tânărul spune că acest lucru l-ar fi deranjat foarte tare. Totul s-a petrecut joi. În tot acest timp, mama fetiței era internată la Spitalul Matern, unde a născut un băiețel și nu știa, se pare, ce se petrecuse în apartament. Tatăl bebelușului este tânărul care i-a pus capăt zilelor fetiței iubitei sale.

Copiii locuiau într-un apartament din Vlaicu, municipiul Arad, alături de mama lor și de iubitul acesteia, un tânăr de 23 de ani. Cei doi trăiau în concubinaj de aproximativ un an și jumătate.

După ce polițiștii au descins în apartament, mama – împreună cu bebelușul, dar și cu băiatul de trei ani au fost conduși la un centru al DGASPC – iar tânărul de 23 de ani a fost condus la audieri.

 

SURSA: aradon.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*