FOTO. Portretul robot al micuței ucise și incendiate. Poliția, apel la toți românii

Polițiștii fac apel la populație pentru a reuși să o identifice pe fetița de aproximativ 6 ani găsită moartă și incendiată sâmbătă, lângă un cimitir din Arad. Autoritățile au făcut public portretul robot al victimei.

Planșele foto cu chipul reconstituit al fetiței au fost făcute publice pe pagina de Facebook a Poliției Române. Autoritățile fac apel la public pentru a o identificat pe micuța de aproximativ șase ani.

Potrivit autorităților, fetița găsită în 30 octombrie în Arad, cartierul Bujac, pe o stradă lăturalnică, lângă cimitir, avea aproximativ 5-6 ani şi 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten lung de aproximativ 25 cm.

Decesul ar fi survenit în urmă cu 1-2 zile, înainte de data găsirii trupului neînsuflețit.

“O distribuire a planșelor foto ajută mult, iar o informație care duce la identificarea fetiței ajută enorm! Vă rugăm să apelați numărul unic de urgență 112 sau să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție, dacă dețineți astfel de informații.Vă mulțumim pentru sprijin! Vă asigurăm că polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, desfășoară toate activitățile specifice, astfel încât, în cel mai scurt timp, cel vinovat de luarea vieții acestui suflet nevinovat să fie depistat și tras la răspundere penală!”, este apelul lansat pe pagina Poliției Române.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*