Femeie, la spital cu un cuțit înfipt în cap de fostul soț. Pedeapsa infimă primită de bărbat pentru tentativă de omor: ”Când ies afară vă ucid pe toți”

Un bărbat din Alba Iulia, supărat că soția a divorțat de el și nu mai voia să reia relația, a decis să o ucidă. Femeia a scăpat greu din mâinile agresorului și a ajuns la spital cu un cuțit rupt înfipt în cap.

Agresorul (Flaviu Claudiu S.) a fost condamnat la o pedeapsă de doar 5 ani și 6 luni de închisoare, după ce a recunoscut faptele. Victima agresorului va primi de la acesta suma de 50.000 de euro daune morale. Femeia a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul este la închisoare din decembrie 2022, de la momentul atacului asupra fostei sale soții. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani, însă datorită unor neînțelegeri, survenite pe fondul jocurilor de noroc și certurilor intervenite între soți din această cauză, în anul 2021, luna noiembrie, s-a produs divorțul între cei doi. După divorț, femeia a cerut în justiție un ordin de protecție, care a fost emis în 13 decembrie 2023 pentru o perioadă de trei luni.

În 23 decembrie 2022, după ce a consumat alcool, a decis să meargă să se răzbune. A găsit-o pe femeie în momentul în care a ajuns acasă de la locul de muncă, la intrarea în scara de bloc. Era în jurul orei 23.30. Având asupra sa un cuțit tip briceag și 2 sticle de bere de 0,33 ml, a revenit la locuința victimei și atacat-o pe aceasta, aplicându-i 1-2 lovituri de cuțit. Lama briceagului s-a rupt și un fragment de 5,5 centimetri i-a rămas acesteia înfipt în cap.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*