Andrew Tate, acuzat de încă o femeie că a sufocat-o și violat-o în 2014: ”Inițial a fost foarte amabil și fermecător”

O femeie din Marea Britanie care susţine că Andrew Tate a sufocat-o şi a violat-o după ce au avut o întâlnire într-un club de noapte din Luton, în 2014. Ea s-a alăturat altor trei reclamante care au anunţat că depun o plângere civilă împotriva lui Andrew Tate, căruia i se cer despăgubiri, relatează The Guardian.

Tânăra, care acum are 30 de ani, era la universitate în 2014 când spune că l-a întâlnit pe Tate în timpul unei ieşiri în oraşul său natal, Luton. „Iniţial, a fost foarte amabil şi fermecător şi am ajuns să merg acasă cu el”, a povestit femeia. „În timp ce făceam sex, el a început să mă sugrume şi m-a sufocat atât de tare, încât mi-am pierdut cunoştinţa. Am crezut că o să mor. Când m-am trezit, el continua să mă violeze. Este greu să povestesc asta, pentru că este atât de tulburător, dar aşa a fost”, a declarat femeia.

Ea a spus că a decis să facă totul public după ce a citit despre poveştile „altor femei care au fost suficient de curajoase pentru a vorbi despre Tate”.

„Sper că povestea mea va ajuta şi alte femei să facă acelaşi lucru, deoarece este mai uşor să vorbeşti atunci când realizezi că nu eşti singur”, a declarat ea. „Iniţial, cred că am fost în negare după ce s-a întâmplat… Eram tânără şi cred că, probabil, m-am învinovăţit un pic. Mai recent, şi mai ales după ce a devenit celebru, a devenit imposibil de evitat, deoarece era şi este peste tot”, a mărturisit tânăra.

Potrivit firmei de avocatură McCue Jury & Partners, scopul procesului intentat în civil este de a căuta „dreptate, responsabilitate şi compensaţii pentru victimele lui Tate”, precum şi de a încuraja „o anchetă penală în Marea Britanie cu privire la crimele lui Tate, în speranţa că acesta va fi urmărit penal şi condamnat în Marea Britanie, pe lângă acuzaţiile cu care se confruntă în România”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*