Două probleme „minore” la care Dan Diaconescu va trebui să răspundă la proces. Cheia scandalului sexual – „semnele distinctive” ale fostului patron OTV

Fostul patron OTV Dan Diaconescu s-a reîntors joi, 13 aprilie, în vila lui din centrul Capitalei, la o săptămâna după ce fusese „umflat” de mascați pentru infracțiunile de act sexual cu un minor și folosire a prostituției infantile, ambele în formă continuată. Cum faptele ar fi fost comise în 2020 și 2021, judecătorii au apreciat că fostul jurnalist poate fi cercetat sub control judiciar.

Dan Diaconescu a susținut în ultima săptămână că este „total nevinovat” și că stenogramele în care el se interesa despre „o fată virgină” ar fi „trunchiate şi montate”.

Totuși, fostul patron OTV admite că a fost șantajat cu un filmuleț în care apărea „fără tricou şi cu pantalonii pe el”.

Detaliul este extrem de important, nu neapărat sub aspectul circumstanțelor în care s-ar fi lăsat filmat Dan Diaconescu într-o asemenea ipostază, ci din perspectiva „semnelor distinctive” pe care fostul patron OTV le are, adică niște tatuaje – așa cum au precizat surse apropiate anchetei pentru Ziare.com.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*