Două femei din Bihor au fost trimise în judecată pentru omor. Bărbatul pe care l-au ucis pentru a-și continua relație de iubire

Două femei din comuna Șimian, Bihor, au plătit 40.000 de lei unui interlop ca să îl ucidă pe soțul uneia dintre ele. Acestea au fost trimise în judecată luni, 4 iulie, alături de asasinul plătit.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au dezvăluit că nevasta victimei era deranjată că bărbatul voia să facă sex, în contextul în care ea avea o relație clandestină cu verișoara bărbatului, potrivit Bihoreanul.

Venkli Tünde (41 de ani), soţia victimei, a fost trimisă în judecată pentru complicitate la violenţă în forma omorului calificat, iar Ruba Annamária (37 de ani), iubita lui Venkli Tünde şi verişoara victimei, va fi judecată pentru violență în familie în forma omorului calificat. Criminalul, Nagy Ioan, (49 de ani) va răspunde pentru acuzaţia de omor calificat.

Cele două femei „aveau o relaţie amoroasă de aproximativ 3-4 ani” şi au decis să îl ucidă pe soţul lui Tünde pentru că femeia „se simţea agasată de insistentele soţului ei de a întreține relații intime”.

Femeile l-au angajat pe Nagy Ioan, un interlop din Valea lui Mihai, cunoscut recuperator, condamnat în mai multe rânduri pentru furturi şi violenţe, căruia i-au oferit 40.000 lei.

În seara zilei de 18 decembrie 2021, Ruba l-a ademenit pe vărul ei pe un drum situat în apropierea localității Barantău, unde criminalul plătit l-a lovit cu un topor în cap, iar apoi atât el, cât şi femeia „au aplicat victimei lovituri cu cuțitul în zona pieptului şi abdomenului, lovituri (3 lovituri de topor şi 10 de cuțit) care au condus la decesul victimei”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*