Două BMW-uri, un tânăr ucis! Ce condamnare a primit șoferul vinovat

Un bărbat din Sibiu a fost condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare, sub supraveghere, după ce a provocat un accident rutier soldat cu moartea unui coleg de servciu în vârstă de doar 21 de ani. Mașina în care se afla acesta, un autoturism BMW, a intrat cu viteză foarte mare într-o curbă și s-a ciocnit frontal cu un alt BMW.

Mașina șoferului vinovat (Ionuț A.) s-a rupt în două, iar victima aflată pe bancheta din spate a ajuns pe carosabil. În urma rănilor grave suferite, a decedat la spital. Cei doi șoferi au fost răniți.

Accidentul a avut loc la data de 14 iulie 2019,pe DN1, km 293, în afara localității Veștem din județul Sibiu. În urma impactului dintre cele două mașini a rezultat ruperea în două a unui dintrea cele două autoturime marca BMW, partea din spate fiind identificată în afara părții carosabile, în partea dreaptă a sensului de mers Veștem-Sibiu, la o distanță de 7,50 metri față de marginea părții carosabile.

Sensurile de deplasare sunt delimitate prin marcaj longitudinal dublu continuu, în zonă acționând indicatoarele rutiere depășire interzisă, curbă la stânga, drum alunecos, iar viteza maximă de circulație pe ambele sensuri este limitată la 50km/h, dublat prin marcaj orizontal aplicat pe carosabil, accentuat de grupuri de benzi rezonatoare pentru atenționare și calmare a traficului.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*