Depresia și leșinul, motivele pentru care două notărițe șpăgare vor să scape din arest. Lidia Seceleanu și Eugenia Cuțaru n-au convins Înalta Curte

Lidia Seceleanu și Eugenia Cuțaru – cele două notărițe din Capitală anchetate de procurorii DNA după ce au fost prinse că au eliberat zeci de certificate de moștenitor contra unor sume de bani care ajungeau până la 2.000 de euro – rămân după gratii, după ce Înalta Curte le-a respins ca nefondate cererile de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Lidia Simona Seceleanu (62 de ani) și Eugenia Cuțaru (60 de ani) sunt cercetate în arest preventiv pentru luare de mită, abuz în serviciu și fals.

Ele au fost aduse în boxa arestaților, alături de alți cinci inculpați, la Secția Penală a Înaltei Curți joi, 13 aprilie, pentru judecarea contestațiilor formulate împotriva celei de-a patra prelungiri a măsurii preventive dispusă de Curtea de Apel București.

Cele două notărițe au invocat vârsta înaintată și probleme medicale, motive pentru care au solicitat judecătorilor să le plaseze în arest la domiciliu – însă fără succes.

Pe scurt, avocata Lidiei Seceleanu a spus că fiul acesteia este „în depresie” de când procurorii au început s-o cerceteze pe mama lui în dosarul mitelor pe care aceasta le lua pentru certificatele false de moștenitor.

„Luați în considerare perioada îndelungată de arest preventiv. Toată arhiva lor se află la DNA, ele nu mai pot influența ancheta. Fiul doamnei Seceleanu e în depresie, vin vecinii și îi mai aduc câte-o farfurie de mâncare!”, a declarat una dintre avocate.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*