Cum au eliberat polițiștii, în ultimul moment, o femeie amenințată cu un cuțit de către iubitul gelos

Un bărbat din Alba Iulia, care a lipsit de libertate timp de mai multe ore o femeie, a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare. Ciprian G. este judecat pentru trei infracțiuni: lipsire de libertate în mod ilegal, lovire și alte violențe și amenințare.

Faptele penale au avut loc în 4 iulie 2022, iar prima decizie a fost pronunțată în 29 noiembrie 2022. Procurorii au reținut în rechizitoriu, în esență, că în data menționată, în intervalul orar 02:00 – 09:00, bărbatul a amenințat-o pe femeie cu moartea folosindu-se de un cuțit, a lovit-o cu pumnii și picioarele și a strâns-o de gât și nu i-a permis acesteia să părăsească apartamentul până în momentul intervenției polițiștilor.

Poliția a fost anunțată prin 112 de mama victimei, care a fost sunată în prealabil de aceasta. ”Organele de poliţie s-au deplasat la adresa indicată de mama persoanei vătămate, unde, în momentul în care au bătut la uşa imobilului, a răspuns o voce feminină care striga „Ajutor! Mă omoară!”, organele de poliţie procedând la deschiderea forţată a uşii şi la imobilizarea inculpatului”, se precizează în rechizitoriu.

Victima și agresorul au început o relație de iubire în luna decembrie a anului 2021. Din luna martie a anului 2022, relația dintre părţi a început să se deterioreze pe fondul geloziei și a agresivității manifestate de către bărbat.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*